Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny norsk superinnsats: - Norskor, norskor, överallt norskor

Johaug vant i Toblach.

NY SEIER: Therese Johaug er i kanonslag. Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER
NY SEIER: Therese Johaug er i kanonslag. Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER Vis mer

(Dagbladet): Norge lider ingen nød selv om Marit Bjørgen ikke deltar i verdenscupen - da hun venter på å bli mamma i disse dager.

For Therese Johaug fortsetter å regelrett kjøre over konkurrentene. I dag vant hun ti kilometeren i Toblach i suveren stil.

- Hun virker ustoppelig, sier NRK-kommentator Jann Post.

- Jeg er veldig fornøyd med løpet. Det er ikke noen kapasitetsløype, men heller en løype hvor det blir mye staking, så jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å roe meg ned, sier Johaug til NTB.

- Nordmenn overalt Den norske dominansen fortsetter - men finske Krista Parmakoski (tidligere Lahteenmaki) snek seg inn mellom Johaug og Ingvild Flugstad Østberg på tredjeplass.

- Norskor, norskor, överallt norskor, konstaterte Expressens livevert.

Heidi Weng endte på fjerdeplass.

- Hva skjer? Ellers leverte finnene en solid laginnsats i Italia. Samtidig havnet svenskene bak i leksa - også den nye yndlingen Stina Nilsson.

- Hva er det som skjer med Stina Nilsson? spurte svenske Expressen.

Charlotte Kalla, som har vært bekymret for egen form i det siste, klarte seg bra og fikk en opptur. Justyna Kowalczyk viser også grynende Tour de Ski-form, og leverte et toppløp i Toblach.

1. januar starter det for alvor for langrennsjentene. Da starter årets høydepunkt - nettopp Tour de Ski.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media