Casper Ruud (17) vant igjen.

Ny norsk tennisbragd: - Tom for ord

Sønnen til Christian Ruud skal spille finale i ATP Challenger.

NY SEIER: Casper Ruud er klar for finalen av ATP Challenger-turneringen i Sevilla etter å ha kjempet seg tilbake i kampen og beseiret tittelholderen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NY SEIER: Casper Ruud er klar for finalen av ATP Challenger-turneringen i Sevilla etter å ha kjempet seg tilbake i kampen og beseiret tittelholderen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bare en dag etter han imponerte en hel tennisverden med å slå Inigo Cervantes, ranket som nummer 75 i verden, sjokkerer 17 år gamle Casper Ruud igjen.

Med sifrene 4 - 6, 6 - 3 og 6 - 2 slo han Pedro Cachin under ATP Challenger-turneringen i Sevilla i kveld. Akkurat som i kvartfinalen kom kjempet tennistalentet seg tilbake etter å ha tapt første sett.

Cachin vant turneringen i fjor, og drømmen om å forsvare tittelen forsvant altså gjennom møtet med Ruud.

- Jeg er litt tom for ord akkurat nå. Det er bare å stå på videre. Det er mye hard jobb over lang tid som gir resultater nå. Det er deilig å få en seier over en som er blant de 100 beste i verden. Det motiverer meg til å stå på videre, sa Ruud til pressen etter kvartfinaleseieren onsdag.

Ruud var ranket som nummer 450 i verden før ATP-turneringen. Han kan nå forvente seg et betydelig byks oppover listene.

Stjerneskuddet skal nå møte japanske Taro Daniel - rangert som nummer 101 i verden - i finalen i den spanske byen. Daniel var seedet som nummer tre i forkant av ATP-turneringen i Sevilla.

Team Casper Ruud feirer tennisbragden som seg hør og bør på Facebook: «Tom for ord.... CASPER THE BEAST ER I CHALLENGER FINALE», melder gruppa.

Vinneren av turneringen stikker av med 50 000 kroner, i tillegg til skryteretten. Gjennom å nå finalen er Ruud allerede kvalifisert for hovedturneringen i Polen neste uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer