Fotballandslaget

Ny Ødegaard-frekkis vekker oppsikt

Sammenliknes med Zinedine Zidane etter dribleforsøk: - Det ble ikke veldig vellykket, mener han selv.

SANS FOR DETALJER: Martin Ødegaard har gjort det til vane å varte opp med lekkerbiskener på fotballbanen. Her fra landslagets hotell i Sandvika utenfor Oslo. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
SANS FOR DETALJER: Martin Ødegaard har gjort det til vane å varte opp med lekkerbiskener på fotballbanen. Her fra landslagets hotell i Sandvika utenfor Oslo. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): Martin Ødegaard (19) har sluttet seg til A-landslaget som møter Australia i privatlandskamp fredag. Trener Lars Lagerbäck gir ham nå mulighet til å spille seg inn i førsteelleveren før alvoret starter til høsten.

Hadde det blitt utdelt stilkarakterer i fotball, ville Ødegaard vært helt i front. Nå har en ny, lekker detalj dukket opp på sosiale medier.

Lørdag spilte Heerenveen 2-2 mot Utrecht hjemme på Abe Lenstra Stadion. En drøy time ut i kampen kjørte Ødegaard overstegsfinte på en motspiller. Han snudde 180 grader i lufta. Hele situasjonen kan minne om det Zinedine Zidane gjorde i sine velmaktsdager.

- Har øvd mye

Flere trekker også paralleller til den nåværende Real Madrid-bossen etter den briljante detaljen.

- Jeg har alltid øvd mye på finter og tekniske ting, forteller Ødegaard til Dagladet.

- Denne har jeg også øvd på. Det er kult når du får det ut i kamp. Men den nå sist ble ikke veldig vellykket. Uansett er det kult å prøve på det.

19-åringen har blitt en hit på sosiale medier. Han har et teknisk repertoar det er vanskelig å finne andre spillere som har - eller har hatt - i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer