Ny overraskelse fra Nybergsund?

Sist runde slo Nybergsund ut Lyn i cupen, og i dag jakter laget fra Trysil på en ny cup-bombe når Lillestrøm kommer på besøk til hytte-bygda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Siden cup-seieren mot Lyn, har Nybergsund langt fra imponert i sin andredivisjons avdeling. Begge kampene som er spilt etter den dramatiske sraffespark-konkurransen på Ullevaal har nemlig endt med tap for Trysil-guttene, som nå ligger helt nederst i avdeling 1. Først tapte de 2-1 mot Eik Tønsberg, så tapte de 2-0 for Pors Grenland.

Steget er med andre ord stort fram til dagens motstander, Lillestrøm, som ligger på fjerdeplass i Tippeligaen og som siden forrige cup-runde har spilt uavgjort mot Rosenborg og vunnet mot Moss.

Likevel er Nybergsund en fryktet motstander for Romeriks-laget, noe de fikk erfare i 1995. Den gangen gikk Lillestrøm videre med 2-1-seier, men det var ikke uten dramatikk.

- Jeg husker den kampen veldig godt. jeg ble lurt av at ballen stoppet i en vanndam, og jeg felte en nybergsund-spiller på vei mot mål og ble utvist, forteller Bjarman til Romerikes blad.

Da hadde det gått bare 18 minutter av kampen, og like etter tok Nybergsund ledelsen. Takket være scoringer av Ståle Solbakken og Jan Ove Pedersen kom Lillestrøm seg videre til neste runde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer