Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny pallplass for Kristoffersen: - Han er en utrolig skiløper

Andreplass i Italia.

ANDREPLASS: Henrik Kristoffersen noterte seg for ny pallplass i verdenscupen. Denne gangen i storslalåm. Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI
ANDREPLASS: Henrik Kristoffersen noterte seg for ny pallplass i verdenscupen. Denne gangen i storslalåm. Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI Vis mer

(Dagbladet): De norske alpingutta fortsetter å levere i det som til nå har vært en ren drømmesesong.

Henrik Kristoffersen har allerede vunnet ett verdenscuprenn denne sesongen, i slalåm. I dag tok han andreplassen i storslalåm. Med det tok han den første norske pallplassen i Alta Badia, melder NTB.

Henrik Kristoffersen hadde bare 23 hundredeler opp til ledende Victor Muffat-Jeandet foran søndagens finaleomgang i storslalåm.

Kristoffersen startet rolig, men økte nedover bakken. Alt i alt et godt løp

- Han er en utrolig skiløper, den gutten, sier NRK-ekspert Kjetil André Aamodt.

Men Marcel Hirscher klarte å beholde forspranget til Kristoffersen, og kjørte i mål 19 små hundredeler foran nordmannen og vant rennet.

Ledende Victor Muffat-Jeandet, derimot, som ledet etter første omgang, klarte ikke åf ølge opp, og tapte mye tid i andre omgang. Det holdt til tredjeplass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media