Ny pers ikke nok for Christina

Christina Vukicevic er slått ut av OL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEIJING (Dagbladet.no): Christina Vukicevic (21) forsvant ut av 100 meter hekk i OL i dag. Lærejenta løp på 13.05, noe som holdt til en 4. plass i sitt heat.

De to beste i hvert heat gikk videre til semifinalen, i tillegg til de seks beste tidene av de som ikke ble blant de to beste.

Men selv om det ikke ble noen semifinaleplass på den lovende jenta, kan hun glede seg over at hun aldri har løpt raskere. 13.05 er en forbedring av hennes personlige rekord på to hundredeler.- Selvfølgelig er det gøy å sette ny pers, det visste jeg jeg kom til å gjøre. Men jeg hadde håpet å gjøre noe mer, sier Vukicevic etter løpet.

Christina var raskest ut av startblokkene, med ei reaksjonstid på 0,115 - dessverre var hun ikke like rask hele veien. Etter siste hekk snublet hun inn mot mål, og dermed gikk franske Reina Flor Okori forbi henne.

- Jeg kjente at hun kom på innsida av meg, og da ble jeg mer opptatt av henne enn å se rett framover. Da blir det ofte sånn at man mister litt balanse. Jeg vet jeg kunne slått hun franske om jeg ikke hadde kommet ut av det, men det er om å gjøre å holde konsentrasjonen, sier Vukicevic til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer