Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny rekord: 77 768 tilskuere så Englands fotballkvinner

77.768 tilskuere inntok Wembley da Englands fotballkvinner møtte Tyskland til privatlandskamp lørdag. Det er ny rekord for en treningskamp for kvinner.

JUBEL:Ellen White kunne juble for både mål og tilskuerrekord i kampen mot Tyskland på Wembley foran nærmere 80,000 tilskuere. Tyskland vant likevel 2-1 til slutt. Foto: John Walton / AP
JUBEL:Ellen White kunne juble for både mål og tilskuerrekord i kampen mot Tyskland på Wembley foran nærmere 80,000 tilskuere. Tyskland vant likevel 2-1 til slutt. Foto: John Walton / AP Vis mer

Tyske Klara Buhls 2-1 scoring på overtid sendte mesteparten av fansen skuffet hjem.

Phil Nevilles England fikk en fantastisk ramme rundt kampen mot Tyskland, men klarte ikke å dra nytte av hjelpen fra tilskuerne i det som ble det femte tapet på sju kamper.

Alexandra Popp ga Tyskland ledelsen med en heading etter kun ni minutter, men et nesten fullsatt Wembley kunne juble for England-mål da Ellen White utlignet rett før pause. Tyskland klarte likevel å dra i land seieren med 2-1 rett før slutt, til stor skuffelse for de mange fremmøte og målscorer White.

- Jeg er veldig lei meg for at vi ikke klarte å få med oss noe i dag, sa White til publikum rett etter kampen.

De kan likevel glede seg over publikumsinteressen i det som slo tilskuerrekorden for en treningskamp for kvinner. Tilskuerrekorden totalt er fortsatt VM-finalen mellom USA og Kina i 1999, da mer enn 90.000 var til stede.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media