Ny rekord i Manager 2001

Jørgen Teslo (18) fra Hønefoss har satt en nærmest uslåelig rekord i Dagbladets managerspill. I runde 24 av Manager 2001 gikk han helt til topps med en lagverdi på skarve 771 millioner.

- Jeg hadde et lag med bare Everton-spillere. Da de vant stort ble det mange poeng. I tillegg var det flere favorittlag som skuffet, sier Teslo som også kapret femteplass i runden.

- På det laget hadde jeg bare spillere fra favorittlaget Newcastle. Det var moro at de klarte å slå Leeds borte, sier han.

18-åringen har holdt med Newcastle siden Kevin Keegan og Robert Lee var sjefer henholdsvis på og utenfor banen i 1994-95 sesongen.

- Jeg var over i England i 1998 og så dem live. Kampen mot Leeds endte 1-1 etter at Ketsbaia utliknet på en keepertabbe i siste minutt, sier Teslo fornøyd.

Han karakteriserer stemningen på stadion som helt utrolig, og en helt annen verden enn hans andre favorittlag, L/F Hønefoss, i norsk førstedivisjon.

- Jeg spiller på juniorlaget til L/F Hønefoss, men har ingen ambisjoner om a-lagsspill. Fotball skal først og fremst være morsomt, sier Teslo som mottar en Newcastle-drakt av Dagbladet.no som rundevinner i Manager 2001.

REKORDHOLDER: Jørgen Teslo fra Hønefoss var best i runde 24 av Manager 2001.