Ny retts- sak og ett år til i ringen

Ole Klemetsen, pappa John og John jr. må stå skolerett i rettssalen i Stavanger 30. august. Team Klemetsen skylder 1,6 millioner kroner i skatt. - Viktig å få fram at det ikke er noe snusk, sier Big-John til Dagbladet.

- Det går mer på forståelsen for det vi driver med, tilføyer familiens overhode. Millionkravet fra gamletreneren Emanuel Steward tilhører historien - uten at stavangerfamilien ble bankerott. Nå håper Ole og kompani at skattemyndighetene viser seg fra en varm og menneskelig side.

- Jeg håper på en hyggelig bursdagsgave. Jeg fyller år 30. august, sier Ole til Dagbladet.

Han har begynt å tenke på tida etter boksingen, og følger kanskje i pappa Johns fotspor. Høvdingen har nemlig for første gang på flere år fått seg sivil jobb ved siden av Lukkøyes boksekarriere.

Selger elementhus

- Jeg har begynt som selger av elementhus. Er i utgangspunktet utdannet som tømmermann og tekniker, så dette bør gå bra. Det verste er at jeg må stå opp så tidlig om morgenen, sier Big-John.

Ole utelukker ikke at han går inn i samme bransje.

- Det er absolutt en framtid i byggebransjen, så det kan godt skje, sier han.

Tilbake i ringen

Men først skal Ole tilbake i ringen. Det blir i hvert fall ett år til med blod, svette og tårer: - Jeg har fortsatt stygge arr etter tittelkampen mot Clinton Woods, men jeg har bestemt meg for å satse ett år til, sier han.

  • Neste kamp for Stavanger-bokseren blir mot Thomas Hansvoll i månedsskiftet august/september.

- Jeg tror ikke sjansen er særlig stor for å tape, men Hansvoll er en teknisk god bokser, sier Lukkøye.

Tapet mot Clinton Woods har ført til at Ole har ramlet nedover på rankinglistene.

- Jeg må begynne på ny og bygge meg opp igjen, så får jeg kanskje en tittelkamp etter hvert, sier Lukkøye.

torbjorn.andersen@dagbladet.no