Christina Vukicevic Demidov

Ny rolle: - Wow!

- Den første halvtimen var litt skummel. Det var da jeg kjente: «Wow, jeg har en viktig jobb», sier Christina Vukicevic Demidov (34), NRKs nye friidrettsekspert.

RINGSIDE PÅ BISLETT: Christina Vukicevic Demidov er NRKs friidrettsekspert. Foto: Lise Åserud / NTB
RINGSIDE PÅ BISLETT: Christina Vukicevic Demidov er NRKs friidrettsekspert. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HOTEL OPERA (Dagbladet): I kveld arrangeres Bislett Games for 56. gang. NRK har som vanlig rigget opp et stort og tungt apparat. Og denne gang er Christina Vukicevic Demidov med som kanalens nye ekspert på friidrett.

- Først og fremst er det deilig at det blir arrangert noe i Norge igjen, sier den tidligere hekkeløperen.

- All ære til Bislett Alliansen, som fikk det til i fjor, og som får det til i år også. Denne gang kommer det 5000 tilskuere. Jeg tenker at det er godt for utøverne, publikum og alle involverte at det faktisk skjer noe på norsk jord.

Dagbladet møter Christina Vukicevic Demidov på Thon Hotel Opera i Oslo. Rundt oss figurerer den ene stjerna etter den andre som snakker om egen karriere og promotorer kveldens arrangement. Det er noe med sommer, Oslo og friidrett: Norge har stolte tradisjoner!

Det var i slutten av mars at det ble kjent at Vukicevic Demidov begynner i NRK. Siden har hun vært involvert i seks sendinger. Men det er nå det begynner for alvor - med publikum på plass - og en verden som forhåpentligvis normaliseres med mindre corona.

Eks-hekkeløperen, som ga seg i 2016, har gått over til «den andre sida» i friidrettssirkuset. Nå er det hennes analyser som setter takten og tonen for TV-seernes forståelse av det som skjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer