Ny rolle som outsiderkusk

Nå skal Hamre felle favoritten.

OUTSIDERKUSK. Frode Hamre har en noe uvant rolle som outsiderkusk på Bjerke onsdag. Nå skal han overraske i spillet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
OUTSIDERKUSK. Frode Hamre har en noe uvant rolle som outsiderkusk på Bjerke onsdag. Nå skal han overraske i spillet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Vanligvis kjører han en eller flere favoritter. Men ikke denne onsdagen.
Frode Hamre bekler en ny rolle som outsiderkusk.

Han skal forsøke å felle favoritter med sine hester.
Og han har tro på at det kan skje.

Storfavoritten i V65-spillet på Bjerke onsdag heter Calistoga og skal vinne V65-4. De aller fleste tror sterkt på det. Calistoga har hevdet seg i et grunnlag opp mot en halv million kroner i Sverige. Men her i Norge er straffegrunnlaget for amerikanske importer fjernet. Det betyr at Calistoga kommer ut mot mye enklere motstand i Norge.

Men Frode Hamre advarer litt for sin hest.
-Maldini di Quattro er egentlig en bra hest som har trent fint. Jeg setter på helstengt hodelag i dag for å skjerpe ham. Calistoga er god. Men jeg ser det ikke som helt umulig at vi kan gi ham en kamp. Det scenarioet som er ganske sannsynlig, men som jeg ikke håper vil skje, er at Shootist tar teten og slipper til favoritten. Da vinner vi nok ikke. Men er det min hest som får teten, kjører jeg der, forteller Frode Hamre.

-Går hele dagen

Dino Dean galopperte av ren friskhet fra start sist.
-Han ble altfor ivrig. Nå har vi trukket yttersporet. Jeg tror han roer seg mer ned når han får gå litt i fred bak bilen, sier Hamre. Jeg tror han går 1.16 på onsdag. Han er sterk og tåler å gjøre mye selv.
-Han går hele dagen, han, sier Frode Hamre.

-Avslutter sterkt

M.T. Cherokee er en tøffing som er herdet i tøffe omgivelser i Sverige før han kom tilbake til Frode Hamre. Årsdebuten var lovende. Hesten kom for tidlig foran og mistet konsentrasjonen og seieren. Gangen etter var han sjuk.
-Han hadde en halsinfeksjon, men virker frisk og fin nå. Vi ser ned i halsen hans på onsdag før vi reiser for sikkerhets skyld. Kommer han til start, er han i orden. Jeg håper det blir bra fart i løpet og tror han kan levere en sterk avslutning, advarer Frode Hamre.