Ny Ronaldo-kanon da Real ga jumboen juling

Drømmefrispark.

KRUTT I FOTEN: Cristiano Ronaldos frisparkmål er verdt en YouTube-titt.Foto: SCANPIX/EPA/JAVIER CEBOLLADA
KRUTT I FOTEN: Cristiano Ronaldos frisparkmål er verdt en YouTube-titt.Foto: SCANPIX/EPA/JAVIER CEBOLLADA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et drømmemål av Real Madrids Cristiano Ronaldo og scoringer av midtbaneelegantene Mesut Özil og Ángel Di María sørget for 3-1 over Zaragoza og foreløpig tabelltopp søndag kveld.

Cristiano Ronaldo er målkonge i spansk 1. divisjon, og mot tabelljumbo Zaragoza viste han igjen at det ikke er en tilfeldighet. På tampen av første omgang klinte han et frispark over muren og opp i vinkelen fra drøyt 30 meters hold.

Før det hadde Mesut Özil sendt Real Madrid i føringen etter å ha blitt spilt igjennom av venstreback Marcelo. Og bortelaget fortsatte der de slapp like etter pause. Etter 47 minutter ble Ángel Di María spilt igjennom av Xabi Alonso, og argentineren satte enkelt inn 3-0 fra midten av straffefeltet.

Zaragoza fikk et trøstemål sju minutter senere. Ricardo Carvalho felte Nicolas Bertolo i egen 16-meter, og Gabi Arenas var sikker på det påfølgende straffesparket.

Men det var bare ett lag det handlet om på La Romareda i Zaragoza. Real Madrid skapte en bråte sjanser, og vertene bør være glade sifrene ikke ble styggere.

Toppscorer Cristiano Ronaldo gikk med sitt kanonskudd opp til 18 mål på 15 kamper. Barcelonas Lionel Messi er ikke mye dårligere med sine 15 på 14 kamper. Real Madrid tok samtidig over tabelltoppen fra Barcelona, som tar imot Real Sociedad senere søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer