Ny runde på par for Tutta

Delt 18. plass i helgens turnering.

Suzann Pettersen gikk også sisterunden på par og endte på delt 18.-plass i helgens LPGA-turnering.

Med fire bogeys og like mange birdies ble det en ujevn runder for den norske golfstjernen som spilte sin første turnering siden seieren i LPGA-mesterskapet, og den siste før neste major-turnering.

«Tutta» var med i tetstriden etter en førsterunde på 68 slag, men ødela seierssjansen med en 75-runde fredag. Da hadde hun blant annet to dobbeltbogeys.

Lørdag spilte hun jevnt med en bogey og en birdie på vei mot 72 slag, mens det søndag ble bogey på 2., 4., 10. og 12. hull, birdie på 3., 9., 13. og 17. hull.

Sammenlagt endte hun sju slag bak Lorena Ochoa og tenåringen Kim In-kyung som måtte ut i omspill om seieren.

Verdensener Ochoa knep seieren med par på annet ekstrahull. Hun var tre slag bak Kim med to hull igjen å spille, men hennes eagle på 17. hull og Kims bogey på 18. førte til omspill.

Ochoa innkasserte 1,6 millioner kroner og økte sin ledelse på pengelista.

Neste helg spilles US Open, årets tredje major-turnering for kvinner. Suzann Pettersen har annen- og førsteplass i de to første.

I SLAG: Men Suzann Pettersen måtte nøye seg med 18. plass under helgens LPGA-turnering. Sammenlagt endte hun sju slag bak Lorena Ochoa og tenåringen Kim In-kyung som måtte ut i omspill om seieren. Foto: Don Heupel/AP/Scanpix
I SLAG: Men Suzann Pettersen måtte nøye seg med 18. plass under helgens LPGA-turnering. Sammenlagt endte hun sju slag bak Lorena Ochoa og tenåringen Kim In-kyung som måtte ut i omspill om seieren. Foto: Don Heupel/AP/Scanpix Vis mer

(NTB)