Manchester United:

Ny seier etter omdiskutert straffe

Bruno Fernandes' matchvinnerscoring fra straffemerket gjør at Manchester United er à poeng med Liverpool på toppen av tabellen med like mange kamper spilt, bare bedre målforskjell for Liverpool skiller lagene. Likevel er ikke Ole Gunnar Solskjær bare fornøyd.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær smilte på Old Trafford 1. nyttårsdag. Foto: NTB
FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær smilte på Old Trafford 1. nyttårsdag. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse
  • Manchester United - Aston Villa 2-1

Aston Villas Douglas Luiz raste mot dommeren da han pekte på straffemerket bare minuttet etter at Bertrand Traore hadde utliknet til 1-1 på Old Trafford.

Brasilianeren hadde ei hånd på skuldra til Paul Pogba, men det så ut som den største årsaken til at franskmannen falt, var at han snublet i sine egne ben.

Men også VAR-teamet lot straffa stå, og da var Fernandes nådeløs.

På slutten satte Aston Villa inn presset, noe Solskjær ikke var fornøyd med.

- Jeg var ikke helt fornøyd med hvordan vi spilte ut de siste ti minuttene. Vi burde kontrollert kampen bedre, vi må lære oss å gjøre det når vi er i ledelsen. Jeg er veldig fornøyd med seieren og prestasjonen, men det er alltid ting vi må jobbe med, sa Solskjær i et intervju vist på TV 2.

Han ville derimot ikke svare på kanalens spørsmål om Manchester United nå er en tittelkandidat.

Martial-mål

Etter en litt tam 1. omgang smalt det fra Manchester United etter 40 minutter.

Aron Wan-Bissaka kom seg rundt på høyre, og slo inn. Inne i feltet feilberegnet Tyrone Mings, og Anthony Martial headet ballen i mål.

Før det hadde lagene hatt noen halvsjanser hver, og Manchester United ropte også på straffe. Det var nevnte Mings som plantet albuen i ansiktet på Pogba inne i feltet, men vertene fikk ingenting for den på Old Trafford.

Avgjørelsen

Etter hvilen var det et friskere Aston Villa-lag som kom ut på matta, og kjapt utnyttet et søvnig Manchester United-forsvar.

John McGinn og Jack Grealish tok et kjapt frispark, fikk ballen tilbake, og serverte en krempasning inn i feltet. Luiz bommet, men Traore kom like bak, og bredsidet inn utlikningen.

Det vekket hjemmelaget. Som gikk rett i angrep og fikk straffen som endte i mål.

På overtid leverte Matty Cash fra seg et godt langskudd, men David De Gea gjorde en god redning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer