Ny seier for Rangers og Zuccarello

New York Rangers slo til med 5-2-seier i møtet med Washington Capitals. Mats Zuccarello bidro verken med assist eller scoring i de 16 minuttene han var på isen.

POENGLØS: Mats Zuccarello scoret hattrick i lørdagens kamp mot Maple Leafs. Tirsdagens kamp mot Washington ble imidlertid poengløs for nordmannen. Foto: Vincent Carchietta / Reuters / NTB scanpix.
POENGLØS: Mats Zuccarello scoret hattrick i lørdagens kamp mot Maple Leafs. Tirsdagens kamp mot Washington ble imidlertid poengløs for nordmannen. Foto: Vincent Carchietta / Reuters / NTB scanpix.Vis mer

Den norske ishockeystjernen har vært i poengform i de siste kampene, men tirsdag kveld overlot han målansvaret til lagkameratene.

Rangers-spillerne var effektive og hadde kontroll til tross for kun 21 skudd på mål, mot Washingtons 34. Blåskjortene lå aldri under i løpet av kampen og gikk til pause etter første periode med 2-1-ledelse.

Så langt i denne sesongen har Zuccarello bidratt med få målgivende pasninger sammenlignet med i fjor. De målgivende pasningene har lenge vært nordmannens store styrke.

- Jeg vet ikke hva som skjer, skal jeg være helt ærlig. To assists på elleve kamper er egentlig dødsdårlig. Jeg er ikke fornøyd med det, sa Zuccarello til Nettavisen før kampen.

Derimot har han scoret hele sju ganger. Lørdag leverte nordmannen hattrick i kampen mot Maple Leafs.

Seieren mot Capitals var lagets tredje på rad.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram