New York Rangers

Ny seier for Zuccarello og co

Etter sju strake tap har Mats Zuccarello og Rangers denne uken vunnet to bortekamper på rad i Canada. Fredag ble Calgary Flames slått 3–1.

SEIERSBØLGE: Etter sju strake tap har endelig Rangers vunnet to kamper på rad. Her mot svenske Henrik Sedin i Vancouver Canucks i slutten av februar. Foto: THE CANADIAN PRESS/Darryl Dyck
SEIERSBØLGE: Etter sju strake tap har endelig Rangers vunnet to kamper på rad. Her mot svenske Henrik Sedin i Vancouver Canucks i slutten av februar. Foto: THE CANADIAN PRESS/Darryl Dyck Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rangers kom til Calgary med en fersk seier over Vancouver Canucks i bagasjen. I OL-byen fra 1988 ble det mer å juble for.

Etter litt over fire minutters spill sørget Kevin Hayes for at gjestene fra New York ledet 1–0 med sitt 18. mål for sesongen. 12 minutter senere utlignet Brett Kulak for Flames, og dermed sto det 1–1 til pause.

I andre periode tok det mindre enn ett minutt for Pavel Butsjenvitsj å sende Rangers foran på ny, og midtveis i perioden økte Ryan Spooner til 3–1. Det ble også sluttresultatet etter en målløs tredje periode.

Spooner ble hentet til Rangers i en byttehandel med Boston Bruins i forrige uke og har blitt en umiddelbar suksess. Han har scoret i begge sine to kamper for New York-klubben så langt og noterte i tillegg en målgivende pasning mot Flames.

Dermed står han med sju målpoeng på bare noen få dager.

- Jeg føler egentlig ikke at jeg gjorde noen veldig god kamp i dag. Jeg hadde noen involveringer som kunne vært bedre, men alt i alt prøvde jeg bare å bidra så godt jeg kunne, sa nyervervelsen etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer