Ny seier i EM-kvalifiseringen for håndballgutta

Aldri truet mot Nederland.

NY SEIER: Det ble i dag en ny seier for håndballgutta i EM-kvalifiseringen mot Nederland. Her kvalifiseringskampen mot Tyrkia torsdag.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NY SEIER: Det ble i dag en ny seier for håndballgutta i EM-kvalifiseringen mot Nederland. Her kvalifiseringskampen mot Tyrkia torsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges håndballherrer var besluttsomme fra start og var aldri truet i 30-22-seieren borte mot Nederland i EM-kvalifiseringen søndag.

Christian Berges mannskap spilte en solid kamp i Almere. Etter to kvalkamper ligger Norge allerede godt an til å ta seg videre til EM-sluttspillet i Polen i januar 2016.

- Dette var moro. Vi hadde kontroll hele veien. Det var en liten periode i annen omgang der vi ikke var fullt skjerpet, men ellers var det bra. Vi viste vinnervilje fra første sekund, sa landslagssjef Berge til NTB.

Det norske laget ledet 13-9 til pause. Ledelsen økte utover i annen omgang. Mot slutten sprakk det litt opp i Norges defensiv, men det hadde ingenting å si.

Hyllet laget Berge ville fremheve enkeltspillere. I stedet var han etter kampen opptatt av å fremheve laget.

- Gutta gjorde mange kloke valg. I dag synes jeg hele laget framsto homogent og som en enhet, sa Berge.

Norge innledet EM-kvalifiseringen med en komfortabel hjemmeseier 36-27 over Tyrkia onsdag. Sammen med Kroatia er det norske laget favoritter til å ta de to plassene som gir EM-spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer