Ny seier i sesongoppkjøringen for Arsenal

Mot Wolfsburg.

NY SEIER: Arsenal vant sitt andre trofe i sesongoppkjøringen etter at de slo tyske Wolfsburg 1-0 i en treningskampturnering søndag.
NY SEIER: Arsenal vant sitt andre trofe i sesongoppkjøringen etter at de slo tyske Wolfsburg 1-0 i en treningskampturnering søndag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arsenal vant sitt andre trofe i sesongoppkjøringen etter at de slo tyske Wolfsburg 1-0 i en treningskampturnering søndag.

Etter å ha slått Lyon 6-0 lørdag var ventet Wolfsburg i finalen på Wembley. Arsenal-trener Arsène Wenger byttet hele ti av elleve spillere fra kampen mot det franske laget, og ga dermed Petr Cech hjemmedebuten for sin nye klubb.

Etter 50 minutters spill fant en pasning fra 17 år gamle Jeff Reine-Adeleide veien fram til Theo Walcott, som scoret kampens eneste mål.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Tidligere i sommer vant Arsenal en treningskampturnering i Singapore. Slår de Chelsea i Community Shield 2. august tar Arsenal dermed sitt tredje trofe før Premier League-sesongen starter.

Wolfsburg ble nummer to i Bundesliga sist sesong, og stilte søndag blant annet med den tidligere Arsenal-spilleren Nicklas Bendtner fra start.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer