Ny seier på «Fort Åråsen»

Mifsud scoret igjen.

(Dagbladet.no): Åråsen er i ferd med å bli den ugjennomtrengelige borgen Lillestrøm-trener Uwe Rösler ønsker seg. I går fikk Aalesund unngjelde, og de gulkledde har tatt 13 av 15 mulige poeng på hjemmebane i år.

I kveld var det nye stjerneskuddet Michael Mifsud som åpnet ballet. Lagets minstemann headet (!) innlegget fra Christoffer Andersson i mål etter 13 minutter, og da var standarden satt.

Tross sterkt LSK-press, ble det ikke flere mål før i det 59. minutt. Fjorårets toppscorer Arild Sundgot fikk hodet på et frispark og stusset ballen forbi keeper Kim Deinoff.

Nevnte Sundgot var også mannen som scoret 3-0. Om lag ti minutter før slutt kom han alene med keeper og chipet ballen over Deinoff.

- Det gikk tungt i første omgang da jeg skulle være bindeleddet mellom midtbane og angrep, men det er alltid godt å slå gamle kjente fra Aalesund, sier Sundgot til ANB.

Trener Rösler er også fornøyd.

- De skapte jo nesten ikke målsjanser, så det er jeg veldig godt fornøyd med, sier tyskeren.

Etter ti spilte kamper står Lillestrøm med 17 poeng, og er nummer tre på tabellen før kampene Vålerenga-Lyn og Viking-Brann (mandag) er ferdigspilte.

Aalesund står med ni poeng og er med i den svært jevne bunnstriden.