Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny seier til «Norske-United»

Eikrem spilte igjennom King til 3-0.

LOVENDE KARRIERE: Joshua King (17) har imponert i Manchester United i høst. Her er han i duell med Wolverhamptons Karl Henry 23. september. I kveld scoret han for Uniteds reservelag. Foto: Phil Noble/Scanpix
LOVENDE KARRIERE: Joshua King (17) har imponert i Manchester United i høst. Her er han i duell med Wolverhamptons Karl Henry 23. september. I kveld scoret han for Uniteds reservelag. Foto: Phil Noble/Scanpix Vis mer

||| LONDON (Dagbladet): Norske Joshua King (17) scoret på overtid i kveld da Manchester Uniteds reserver slo Oldham 3-0 på Ewen Fields utenfor Manchester.

Alene med keeper
Men både King og Magnus Wolff Eikrem (19) måtte starte på benken. Den mektige manageren Sir Alex Ferguson ønsket trolig å se hva ungguttene Gabriel Obertan (kjøpt i sommer) og Rafael da Silva sto for, etter at begge har hatt en lang periode på sidelinja.

Obertan startet rustent, men spilte seg opp og leverte finesser som ingen andre var i nærheten av i de 45 minuttene han fikk.

Sammen med Rafael ble han værende igjen i garderoben etter pausen, mens Eikrem og King fikk entre banen. Moldenseren var mye involvert på midten, mens King ikke utmerket seg i like stor grad — inntil det 92. minutt.

Da gikk spillet hurtig i lengderetning, og Eikrem slo raskt videre en ball han mottok mellom Oldhams midtbane og forsvarsrekke. King hadde allerede startet løpet, og bredsidet ballen kontrollert i nettet alene med keeper.

Revansje mot Liverpool
Begge nordmennene har dermed tre mål for reservelaget så langt, og puster lagets toppscorer Federico Macheda i nakken. Det er bare elleve dager siden de to norske tenåringene scoret to mål hver mot Sunderland.

Uka før det fikk King spille de siste minuttene for A-laget i ligacupkampen mot Wolves, og fikk skryt av Alex Ferguson.

I obligatoriske kamper er det bare Liverpool som har beseiret Ole Gunnar Solskjærs lag denne sesongen. Statistikken lever videre i hvert fall fram til 22. oktober, når Blackburn er United-reservenes motstander.

Uka etter er det duket for et nytt oppgjør mellom Liverpool og Uniteds håpefulle. Kanskje får Magnus Wolff Eikrem (19) og Joshua King (17) sin revansje da.

Skotsk tv skriver i dag at Glasgow Rangers er interessert i en låneavtale med King. Men manager Jim Solbakken avviser dette overfor Aftenposten.no og sier 17-åringen trives i Manchester og blir der.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media