Ny Serie A-klubb

OSLO/ÅLESUND (Dagbladet): Molde- Tromsø 1- 2. Andreas Lund scoret høyst sannsynlig ett av sine siste mål for Molde i gårsdagens kamp mot Tromsø. Nå jakter to italienske klubber på MFKs spissjuvel. - Jeg har ingenting imot å spille i Italia, sier Lund til Dagbladet.

På Molde-kontoret ligger det allerede et konkret tilbud fra Perugia. I dag skal Lunds agent, Rune Hauge, i forhandlinger med en annen Serie A-klubb i London.

- Jeg kan ikke si hvilken klubb, men de er meget interessert i å kjøpe Andreas. Jeg regner med at de kommer med et veldig konkret tilbud. Det at de reiser til London for å forhandle, viser at de er seriøst interesserte, sier Rune Haug.

Uvitende

Lund hadde ikke hørt om dagens forhandlinger, før han fikk høre om dem via Dagbladet.

- Jeg overlater alt det der til Rune Hauge. Jeg visste bare om interessen fra Perugia, og jeg har heller ikke snakket så mye med Molde om denne saken.

Lund legger ikke skjul på at han ønsker å spille i utlandet.

- Jeg er klar for nye utfordringer. Dukker det rette tilbudet opp, så reiser jeg.

Allerede i dag kan tilbudet være der. Lykkes Hauge i forhandlingene med den «hemmelige» italienske klubben, kan Lund velge mellom to klubber i prestisjetunge Serie A.

- Vi må veie tilbudene opp mot hverandre, og finne ut hvilket valg som er best sportslig og økonomisk for Andreas, sier Hauge.

Penger viktig

Lund legger heller ikke skjul på at pengene betyr en god del.

- Jeg ønsker selvfølgelig å trygge min økonomiske framtid på best mulig måte. I Molde har jeg ikke mulighetene til å legge meg opp penger, sier Lund.

Uansett bør Lunds framtid være sikret. Bak de italienske klubbene står flere interessenter klar med lommebøkene.

- Det finnes flere muligheter. Klubber fra andre land enn Italia har også vært på banen, sier Rune Hauge.

  • Lund scoret Moldes eneste mål på straffespark mot Tromsø i går. Tankspissen bar tydelig preg av å ha vært sengeliggende med influensa den siste uka.