Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny sex-avsløring

Over seks sider i Sunday Mirror forteller David og Victorias private kroppspleier i detalj om hvordan han la an på henne.

LONDON (Dagbladet): I et verdenseksklusivt intervju med den britiske tabloidavisa forteller Dannielle Heath hvordan hun ved to anledninger havnet til sengs med David Beckham.

-  Jeg spurte om han ikke hadde dårlig samvittighet overfor Victoria. «Jo,» svarte han. Han virket både skamfull og oppskaket, men på det tidspunktet greide han ikke å styre seg selv, forteller den britiske skjønnhetspleieren.

Flittig gjest

Victoria Beckham hadde ved flere anledninger besøkt Heaths skjønnhetssalong i Essex for å få vokset legger, bikinilinje og underarmer - og denne kvelden hadde hun bestilt spraysol hjemme til seg selv og David.

Dannielle Heath ble etter hvert parets faste kroppspleier, og en flittig gjest i familiens hjem.

-  Jeg så på Victoria som en venn, forteller hun i intervjuet.

Likevel lot hun seg sjarmere da David Beckham la an på henne. Det ene førte til det andre, og kroppspleieren og fotballspilleren havnet til sengs - uten å gå hele veien.

Utsultet på ømhet

-  Han var veldig kjærlig, og elsket å kysse og kose. Det virket som han var utsultet på ømhet, forteller Heath, som også avslører at hun ikke hadde noe å utsette på størrelsen - eller barberingen.

En måned seinere ble hun bedt om å fly til Madrid for å spraysole David Beckham til et fotooppdrag for Adidas. Tilfeldigvis var Victoria hjemme i England fordi søsteren hennes skulle føde.

Står over

Også denne gangen skal de to ha havnet til sengs.

-  Han ville mer, men jeg ville ikke. Jeg tror han ble ganske overrasket, forteller Dannielle Heath.

Neste kveld fant hun en konvolutt på senga si med 3000 kroner og beskjeden:

«Takk for solinga + at du kom over. Ses neste gang. Håper dette er ok. David x».

En vanlig runde med spraysol koster 300. Uansett - Danielle Heath vil neppe ha pengeproblemer de neste åra, og har mest sannsynlig tjent over en million kroner allerede på historien.

Beckhams pressekontakt avviser Heaths historie som «total rubbish».

MER BRÅK: Kroppspleieren til David og Victoria Beckham har fått klekkelig betalt for å fortelle sin sexhistorie om David i Sunday Mirror. Sant eller ikke. David selv har i hvert fall brukket et ribbein og er sykemeldt i flere uker.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media