Ny sex-avsløring

Over seks sider i Sunday Mirror forteller David og Victorias private kroppspleier i detalj om hvordan han la an på henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): I et verdenseksklusivt intervju med den britiske tabloidavisa forteller Dannielle Heath hvordan hun ved to anledninger havnet til sengs med David Beckham.

-  Jeg spurte om han ikke hadde dårlig samvittighet overfor Victoria. «Jo,» svarte han. Han virket både skamfull og oppskaket, men på det tidspunktet greide han ikke å styre seg selv, forteller den britiske skjønnhetspleieren.

Flittig gjest

Victoria Beckham hadde ved flere anledninger besøkt Heaths skjønnhetssalong i Essex for å få vokset legger, bikinilinje og underarmer - og denne kvelden hadde hun bestilt spraysol hjemme til seg selv og David.

Dannielle Heath ble etter hvert parets faste kroppspleier, og en flittig gjest i familiens hjem.

-  Jeg så på Victoria som en venn, forteller hun i intervjuet.

Likevel lot hun seg sjarmere da David Beckham la an på henne. Det ene førte til det andre, og kroppspleieren og fotballspilleren havnet til sengs - uten å gå hele veien.

Utsultet på ømhet

-  Han var veldig kjærlig, og elsket å kysse og kose. Det virket som han var utsultet på ømhet, forteller Heath, som også avslører at hun ikke hadde noe å utsette på størrelsen - eller barberingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer