Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny sexskandale i FA

Svennis' elskerinne vil ha penger av det engelske fotballforbundet.

(Dagbladet.no): Faria Alam (38) havnet til køys med både Sven-Göran Eriksson og sjefen for det engelske fotballforbundet Mark Palios.

Nå truer hun med å avsløre en ny potensiell skandale.

Bakgrunnen er at en av sjefene i fotballforbundet skal ha sextrakassert henne da hun var ansatt. Alam sendte nylig et brev til forbundet, der hun ba om å få 30 000 pund i erstatning.

Denne sjefen skal visstnok være en kjent person, som ofte uttaler seg i media. Internt i FA har man reagert sterkt på brevet, men det spekuleres også i at man er villig til å inngå forlik for å slippe en ny offentlig skittentøyvask.

- Jeg kan bekrefte at min klient har sendt et brev til FA. Hun har forsøkt å løse denne saken i flere måneder, sier kvinnens PR-rådgiver Max Clifford til The Sun.

Ifølge Aftonbladet avslørte Alam i går at hun hadde fått 300 000 pund for å selge sexhistoriene om Eriksson og Palios til britisk media.

- Men pengene har bare gått til skatter og advokater. Alt har vært et mareritt. Det er bare Sven som har gitt meg noen form for støtte, sa hun ifølge avisa.

NY SKANDALE: Det engelske fotballforbundet (FA) frykter en «Fariagate 2». Sven-Göran Eriksson ble jaget vilt da det ble kjent at han hadde hatt sex med kvinnen.
OMDISKUTERT: Faria Alam fikk mye penger for sine avsløringer rundt hennes forhold til Sven-Göran Eriksson og Mark Palios. Her blir hun intervjuet av Britain Tonight.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media