Ny sjanse for Gazza

Paul Gascoigne fikk fornyet tillit av landslagssjef Glenn Hoddle til hjemmekampen mot Portugal 22. april. - Gazza fortjener sjansen etter å ha spilt fem hele kamper for Middlesbrough, sier Hoddle.

Englands 34-mannstropp inneholder tre debutanter; Dominic Matteo, Ray Parlour og Kevin Pressman. Men ellers er det mye gammelt.

Teddy Sheringham (34), Ian Wright (34) og Stuart Pearce (36) er alle tatt inn i varmen igjen.

Wright har bare spilt én av Arsenals 19 siste kamper. Det synes Hoddle er en fordel.

- Hadde Wright spilt alle kampene hittil, kunne det blitt en lang sesong for en såpass gammel spiller. Han har god tid til å komme i kampform før VM, sier Hoddle.

Ingen tvil om Gazza

Hoddle sier at han aldri har vært i tvil om Gascoignes posisjon i det engelske landslaget. Det til tross for mye kritikk av den tidligere Rangers-spilleren etter overgangen til Middlesbrough.

- Jeg forstår ikke hvorfor det stilles spørsmålstegn ved Gascoigne. Folk har egne meninger, men jeg har aldri gitt uttrykk for at det er noen tvil rundt hans VM-deltakelse, sier Glenn Hoddle.

Landslagssjefens eneste bekymring er at Gazza skal presse seg selv for hardt og for raskt på vei tilbake etter skade.

- Alle som bytter klubb har behov for litt tid, spesielt når det er skadeproblemer inne i bildet. Jeg tror han bare vil bli bedre og bedre i tiden fram mot VM, insisterer Hoddle.