Ny sjanse for Rush

TRONDHEIM (Dagbladet): Han har åtte landskamper for Norge, men ingen mål. Nå får RBK-spissen Sigurd Rushfeldt nok en sjanse til å vise at han duger i landslagstrøya.

- Det er foran mål jeg har min styrke. Jeg regner med at jeg er tatt ut som spiss, ikke som alternativ på flanken, sier «Rush» til Dagbladet.

Mens andre RBK-spillere fortsatt lå under dyna etter Juventus-kampen, møtte Sigurd Rushfeldt, hovedfagsstudent i pedagogikk, på lesesalen ved Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet allerede klokka ni torsdag morgen.

- Det er greit nok, det. Der snakkes det ikke om fotball, forteller RBKs måljeger. Faktisk var det ingen som kommenterte Juventus-kampen i det hele tatt, bedyrer den sindige studenten.

På vei til trening på Lerkendal noen timer seinere, hørte han i bilradioen at han var tatt ut på landslaget. Da ble Rushfeldt glad, og han smiler også når han forteller om det.
- Ja, det er artig, forteller finnmarkingen som har scoret 29 mål på 30 kamper for RBK hittil i år - tre scoringer i internasjonale kamper, to i den hjemlige cupen og tjuefire i Eliteserien.

- I det siste har Totto Dahlum spilt bra i RBK-trøya - føler du spissplassen din på klubblaget henger i en tråd?

- Nei, jeg føler ikke at plassen er truet, sier Rushfeldt som ikke lyktes helt i kampem mot Juventus og som heller ikke har det travelt med å komme seg vekk fra Lerkendal.

- De har sagt at hvis prisen er den rette, så får jeg gå.

- Regner du med å få spille fra start i landskampen?

- Jeg håper å få noen minutter, sier Sigurd Rushfeldt.

TILBAKE: RBK-spissen Sigurd Rushfeldt er tilbake på landslaget. Nå håper han det blir mål for Norge.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 363562226


Varnish cache server