Ny sjanse for Rush

TRONDHEIM (Dagbladet): Han har åtte landskamper for Norge, men ingen mål. Nå får RBK-spissen Sigurd Rushfeldt nok en sjanse til å vise at han duger i landslagstrøya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er foran mål jeg har min styrke. Jeg regner med at jeg er tatt ut som spiss, ikke som alternativ på flanken, sier «Rush» til Dagbladet.

Mens andre RBK-spillere fortsatt lå under dyna etter Juventus-kampen, møtte Sigurd Rushfeldt, hovedfagsstudent i pedagogikk, på lesesalen ved Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet allerede klokka ni torsdag morgen.

- Det er greit nok, det. Der snakkes det ikke om fotball, forteller RBKs måljeger. Faktisk var det ingen som kommenterte Juventus-kampen i det hele tatt, bedyrer den sindige studenten.

På vei til trening på Lerkendal noen timer seinere, hørte han i bilradioen at han var tatt ut på landslaget. Da ble Rushfeldt glad, og han smiler også når han forteller om det. - Ja, det er artig, forteller finnmarkingen som har scoret 29 mål på 30 kamper for RBK hittil i år - tre scoringer i internasjonale kamper, to i den hjemlige cupen og tjuefire i Eliteserien.

- I det siste har Totto Dahlum spilt bra i RBK-trøya - føler du spissplassen din på klubblaget henger i en tråd?

- Nei, jeg føler ikke at plassen er truet, sier Rushfeldt som ikke lyktes helt i kampem mot Juventus og som heller ikke har det travelt med å komme seg vekk fra Lerkendal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer