Ny sjef for Steffen

- Det eneste de andre spillerne har sagt når det gjelder George Graham er at han er veldig glad i løpetrening, sier Steffen Iversen. I dag debuterer den nye manageren på Tottenhams treningsfelt.

Steffen Iversen og Tottenham-spillerne fikk bekreftelsen på den dårlig skjulte hemmeligheten som heter George Graham onsdag ettermiddag. Ikke på noe allmannamøte - det er ikke sånn det foregår - bare i forbifarten. Og i dag møter de altså for en ny sjef.

Med helt blanke ark.

Steffen Iversen har i tillegg et hovent kne etter comebacket mot Leeds på lørdag.

- Kneet er litt svært, ja, men det gjør ikke vondt, sier Steffen. - Det handler visstnok bare om litt væske. Og derfor sitter jeg nok på benken igjen i morgen. Jeg trener i hvert fall for fullt.
- Har George Graham vært et tema blant spillerne?

- Nei, man snakker ikke om sånt her. Vi visste om ryktene, regnet med at han skulle komme og så ble det sånn. Og hvordan han er som trener og manager må du ikke spørre meg om. Jeg har jo aldri snakket med ham.

George Graham er kjent for sin ekstreme forsvarsorganisering og defensive fotballtankegang. Arsenal ble «Boring Arsenal», kjedelige Arsenal, under den spesielle skotten. Og nå skal han altså tette igjen hos den tidligere fienden. Det er en utfordring av de sjeldne.

- Defensiv tankegang sier du - da har han kommet til den riktige klubben, sier Steffen Iversen og ler. - Er det noe vi trenger så er det en mann som kan lære oss hvordan vi ikke slipper inn mål.

TRENER STEFFEN: George Graham er Steffen Iversens nye sjef. -Han er kjent for sin løpetrening, sier Steffen.