Ny sjef i Brann

Ivar Hanestad (47) har kranglet høylytt med Brann-trener Harald Aabrekk, og han var en sterk pådriver bak permitteringen av Kjell Tennfjord. Nå er Hanestad overtatt som administrerende direktør i Brann.

Byen er Bergen og laget er Brann: Den omdiskuterte Hanestad er nå mannen som skal prøve å få orden på en rotete klubb, noe som kan bli vanskelig: Forholdet mellom Hanestad og trener Harald Aabrekk skal være så som så.

Under lagets tur til Kroatia i Intertoto-cupen provoserte Hanestad Aabrekk på flyet. Brann-treneren tente på alle pluggene og svarte blant annet med å frese til Hanestad om at han ikke har peiling på fotball. De andre passasjerene på flyet måtte roe de to kamphanene, skriver Bergens Tidende.

Ryddegutt

Hanestad har vært i gjentatte sammenstøt med avgåtte Brann-direktør Harry Herstad. Han mislikte blant annet at Herstad var Tennfjord-vennlig i perioden rundt permitteringen av manageren.

Hanestad har fungert som en ryddegutt i en rekke firma. Han er kjent som en overgangsfigur i bedrifter med behov for omstilling og forandringer.

- Målet er å ha navnet på den nye direktøren klart innen utgangen av september. Absolutt siste frist er 31. oktober. Så spørs det hvor lang oppsigelsestid vedkommende vi finner har, sier styreformann Robert Monsen til Bergens Tidende.

Fram til ny direktør ansettes, skal ryddegutt Hanestad holde liv i den konkurstruede klubben.

(Dagbladet :på nettet)