Ny skadesmell for Sverige

Fredrik Ljungberg er halvskadd og i dag fikk Sverige enda en dårlig nyhet: Stopper Patrick Andersson hinket ut av treninga.

Sveriges kaptein hinket av banen på trening i Saitama under 24 timer før avspark mot England i dag, melder nyhetsbyrået AP.

Hvor alvorlig skaden på Barcelona-stopperen er får vi trolig ikke vite før lagoppstillingene røpes. Den svenske lagledelsen holder kortene tett før møtet med Svennis og England.

- Trenerne Lars Lagerbäck og Tommy Söderberg har ingen kommentarer. Jeg beklager, jeg kan ikke si mer, sier en Sverige-talsmann.

Andersson forlot treningsbanen ut av en bakdør for å slippe spørsmål fra pressen. Så lurte han seg ombord i spillerbussen uten å si et ord.

Skaden pådro han seg etter et skudd med venstrebeinet 50 minutter inn i treninga. Den tidligere Bayern München-spilleren er nettopp friskmeldt etter en kneskade som holdt ham ute i tre måneder.

I dag forlot han treninga med bandasjert legg, og nå spekuleres det i om han mister flere VM-kamper.

  • En trøst for Sverige: Ljungberg trente lett med laget i dag og virker tilsynelatende klar for England-kamp i morgen. Arsenal-spilleren har slitt med en vond hofte den siste uka.

    (Dagbladet.no)

SMIL FØR SMELL:</B> Patrick Andersson smilte og lo på treninga i dag. Så ble han lårskadd.