FÅR NY TRENER SNART: Hamburg har hatt en katastrofal åpning på sesongen og ligger sist i den tyske Bundesligaen med fire poeng på åtte kamper. Trener Michael Oenning fikk sparken 19. september, og HSV er på jakt etter en ny trener. Foto: AFP Photo / Carmen Jaspersen / Scanpix
FÅR NY TRENER SNART: Hamburg har hatt en katastrofal åpning på sesongen og ligger sist i den tyske Bundesligaen med fire poeng på åtte kamper. Trener Michael Oenning fikk sparken 19. september, og HSV er på jakt etter en ny trener. Foto: AFP Photo / Carmen Jaspersen / ScanpixVis mer

Ny Skjelbred-trener snart klar

Skal være på plass innen to uker.

Per Ciljan Skjelbreds nye trener i Hamburg skal være på plass innen to uker.

Hamburg har hatt en katastrofal åpning på sesongen og ligger sist i den tyske Bundesligaen med fire poeng på åtte kamper.

Trener Michael Oenning fikk sparken 19. september, og HSV er på jakt etter en ny trener.

- Når vi møter Freiburg i vår neste kamp, så er det en trener med lisens på benken, sier sportsdirektør Frank Arnesen, ifølge kicker.de.

Rodolfo Cardoso har hatt det midlertidige treneransvaret etter at Oenning forlot klubben, men han mangler den nødvendige trenerlisensen og får ikke lede klubben etter at landslagspausen er over.

Det er imidlertid ikke sikkert at en permanent trenerløsning vil være klar innen Freiburg-kampen, og Arnesen kan bli tvunget til å bruke en ny midlertidig erstatter for Oenning.

Hamburg tapte 1-2 for Schalke på hjemmebane søndag. Per Ciljan Skjelbred var ubenyttet reserve. HSV spiller borte mot Freiburg 16. oktober.

(NTB)