Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny skotte kobles til Brann

Kevin McNaughton forlater Aberdeen.

(Dagbladet.no): Brann har allerede Robbie Winters og Charlie Miller i stallen. Til sommeren kan enda en skotte være på plass i Bergen.

Flere skotske aviser mener Brann er interessert i Kevin McNaughton, en 23-åring som kan spille overalt i backfireren og på midtbanen.

Aberdeen-spilleren har sagt nei til å forlenge sin kontrakt og kan gå gratis når overgangsvinduet åpner. Denne sesongen har han spilt mest i midtforsvaret for Aberdeen.

- Jeg håper Kevin ville bli, siden han kan fylle rollene til åtte spillere på midtbanen og i forsvar. Jeg kan ikke nekte for at dette er en smell for oss, sier Aberdeen-manager Jimmy Calderwood til The Scotman.

Avisa The Herald mener Miller og Winters suksess i Brann kan være utslagsgivende når McNaughton velger seg ny klubb til sommeren.

Brann-leder Per-Ove Ludvigsen var ikke tilgjengelig for en kommentar i dag tidlig.

VIL BORT: Kevin McNaughton kan forlate Aberdeen til fordel for Brann. Foto: REUTERS
VIL BORT: Kevin McNaughton kan forlate Aberdeen til fordel for Brann. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling