Ny skyllebøtte fra Keane

Sist uke kalte Roy Keane Manchester U et middelmådig lag. Nå skjeller han ut lagkamerater for å være selvgode. Les siste nytt om helgas Premier League-runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Uniteds irske kaptein liker å tackle i knehøyde både på og utenfor banen. Etter Bayern-tapet synes han laget ikke holdt mål - og varslet at flere United-hoder kom til å rulle.

Med en trekampskarantene i vente spiller han sin siste ligamatch for sesongen mot Middlesbrough i morgen. Før avspark hisser han opp både fans og medspillere i et intevju med fotballmagasinet «Four Four Two».

Vil hjelpe manageren

Der sier 30-åringen at han gjerne kan velge ut spillerne som skal sparkes. Og han utdyper det han mener er problemene i klubben.

- Jeg har sett United-spillere bli selvgode. De tror de har gjort alt og blir revet med av suksessen. Det er nok at du senker standarden med bare fem eller 10 prosent så blir det tydelig. Vi kan kanskje bære en spiller, men ikke mer, sier Keane.

Han mener holdningssvikten kommer best fram på treningsfeltet og er trygg på at også manager Alex Ferguson også har lagt merke til det. Men Keane nevner ingen navn.

- Du ser det på treningen når spilleren bare er der. Du kan ikke holde på sånn, du må alltid gi ditt beste. Manageren må se det, men kanskje jeg skal hjelpe ham. Uansett er det spilleren sjøl som må rydde sånt vekk. Ærgjerrighet må komme fra innsiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer