TØFF START:  Martin Ødegaard. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
TØFF START: Martin Ødegaard. Foto: Sveinung U. Ystad / DagbladetVis mer

Ny slakt: - Castilla var bedre uten Ødegaard

- Han er blitt et problem.

(Dagbladet): Martin Ødegaard (16) bør kanskje slutte å lese spanske aviser. Der er det ingenting som heter fredningstid for en 16-åring.

I går spilte Real Madrid Castilla mot Tudelano i Segunda B. Resultatet ble 1-1.

- Castilla var på vei til å tape, helt til Ødegaard gikk av banen, skriver storavisa AS i sitt kampreferat.

Lite involvert Trener Zinedine Zidane valgte å starte med Ødegaard, etter at han hadde vært utelatt i to kamper. Men i en rolle som nummer ti bak spissene, var nordmannen lite involvert i spillet.

De gangene han fikk ballen, valgte han som oftest trygge støttepasninger. Det ble ikke noe sluttresultat foran kassa til Tudelano, som det heter på fotballspråket.

Etter 65 minutter - på stillingen 1-0 til bortelaget Tudelano - ble Ødegaard vinket av banen.

- Martin Ødegaard er blitt et problem for Zinedine Zidane. Nordmannen passer ikke inn i Castilla, og Real Madrids reservelag er et bedre lag uten ham, skriver AS i sitt kampreferat.

Utliknet Castilla utliknet etter at Ødegaard gikk av banen. Men egentlig var det bare seier som gjaldt. Med fem kamper igjen ligger Castilla tre poeng fra playoff.

- Da byttet fant sted, var det spredt piping på tribunen. Fra benken var Ødegaard vitne til at Burgui utliknet ti minutter seinere, skriver AS.

- Castilla uten Ødegaard var bedre enn Castilla med Ødegaard. Men det var ikke nok tid igjen til å gå opp i ledelsen, heter det videre.

Kritiske artikler AS er for øvrig avisa som har skrevet flere kritiske Ødegaard-artikler den siste tida. Og ennå er det tydeligvis ikke slutt.

Problemet skal angivelig være at nordmannen har foretrukket å trene med A-laget framfor gutta på B-laget.

Dette har gått utover samhandlingen, lyder omkvedet.