PÅ VEI BORT? Ifølge flere britiske medier skal Alex Oxlade-Chamberlain være på vei til Chelsea. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX/Shutterstock
PÅ VEI BORT? Ifølge flere britiske medier skal Alex Oxlade-Chamberlain være på vei til Chelsea. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX/Shutterstock Vis mer

Arsenal

Ny smell for Arsenal: Hevder Chamberlain er på vei til rivalen

Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain går til ligarival Chelsea, ifølge flere engelske medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I følge flere engelske medier, deriblant The Guardian, The Independent and ESPN, har Arsenal og Chelsea blitt enige om en overgangssum på 35 millioner pund (cirka 350 millioner kroner) for 24-åringen, som er inne i sitt siste kontraktsår med det røde London-laget.

Arsenal-manager Arsène Wenger har tidligere sagt at han ønsker å beholde den engelske landslagsspilleren.

– De siste årene har han gjort store framskritt og jeg ønsker at han blir i klubben i lang lang tid. Jeg er overbevist om at han blir spilleren på det engelske landslaget som alle ser opp til i løpet av to år, sa Wenger.

Midtbanespilleren ble byttet ut etter 60 minutter da Arsenal ble knust 4–0 av Liverpool på Anfield søndag.

Et salg av 24-åringen vil neppe imponere fansen, som allerede er splittet i synet på om Wenger er rett mann til å lede klubben videre.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer