Ny smell for håndballgutta

Fem dager før VM.

NYTT TAP: Bjarte Myrhol så dagens kamp fra tribunen, etter tøft kampprogram den siste uka. Espen Lie Hansen spilte mye - og kvitterte med ni scoringer. Arkivfoto: KYRRE LIEN/SCANPIX
NYTT TAP: Bjarte Myrhol så dagens kamp fra tribunen, etter tøft kampprogram den siste uka. Espen Lie Hansen spilte mye - og kvitterte med ni scoringer. Arkivfoto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Romania - Norge 32-31.

De norske gutta gikk på en ny smell i ettermiddag, i den siste kampen i firenasjonersturneringen i Sveits.

Robert Hedin valgte å spare de fleste stjernene mest mulig mot rumenerne. Kampen var lenge jevn, men Norge gikk opp i en tremålsledelse (27-30) fem minutter før slutt.

Så var det nesten stopp.

Romania gikk opp i ledelsen (32-30), før Norge reduserte og det endte dermed med et ettmålstap.

Drilling - Det gikk opp og ned, men også i dag var det bra framover. Vi hadde litt mer problemer i forsvar, og eksperimenterte med 5-1 i 30 minutter, sier Hedin til Dagbladet.

Espen Lie Hansen ble norsk toppscorer med ni mål og Einar Sand Koren puttet sju.

Det har ikke gått på skinner for Norge i oppkjøringen, som Hedin i stor grad har brukt til eksperimentering. Fem kamper har gitt bare to seire og tre tap - til tross for at de bare har møtt klassemotstand i én av kampene: Sverige i Oslo Spektrum.

Målet har derimot ikke vært å vinne for enhver pris, men å teste og drille unggutta. De har fått mye spilletid, og litt av årsaken til det er også at flere av stjernene sliter med skader - eller må ta det forsiktig på grunn av gamle skader og tøft klubbprogram i romjula.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer