Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny smell for Liverpool - 28 sekunder på overtid

Fjerde tap på rad.

SNUDDE KAMPEN: Liverpool tok ledelsen, men Lyon ga seg aldri og snudde kampen. Marerittet til Liverpool fortsetter. Foto: AP
SNUDDE KAMPEN: Liverpool tok ledelsen, men Lyon ga seg aldri og snudde kampen. Marerittet til Liverpool fortsetter. Foto: AP Vis mer

|||(Dagbladet.no) Liverpool - Lyon 1-2.

De helrøde er inne i en forferdelig tung periode, hvor alt går galt.

I kveld var det ingen strandleker som ødela for dem, men et mål 28 sekunder inn i overtida.

Liverpool har nå fire tap på rad, og du skal et godt stykke bakover i historiebøkene for å finne sist gang det skjedde med Anfield-gutta.

- Dette er fryktelig skuffende, og vi har definitivt en jobb å gjøre. Vi er inne i en tøff periode, men det har vi vært før og vi vil slå tilbake, sier Jamie Carragher ifølge klubbens hjemmeside.

Gerrard ut med skade
Både Steven Gerrard og Fernando Torres kom hjem fra landslagssamling med lyskeskader. Ingen av dem spilte i helgas tap mot Sunderland, men Gerrard ble friskmeldt til kveldens kamp.

Etter 25 minutter ble han sykmeldt igjen.

Ifølge Sky Sports-reporteren på indre bane skal det være snakk om føre var, for å ha kapteinen klar til helgas kamp mot Manchester United. Men Gerrard ble nok sendt på banen for tidlig.

Han var ikke seg selv på Anfield i de minuttene han fikk, og var tydelig hemmet av skaden.

- Det var veldig vanskelig allerede fra starten, med Johnsons skade, så ble det Gerrard, så Kelly. Etter at vi tok ledelsen, hadde vi to-tre sjanser til å øke, uten å ta dem. Så slapp vi inn utlikninga etter tre returer - og vinnermålet i siste minutt. Det ble for mange problemer på en gang, sier manager Rafael Benitez til Sky Sports.

Han vet ikke når Gerrard er tilbake på banen.

- Det er for tidlig å si noe. Vi har to-tre skadde spillere, vi må vente til i morgen og høre med doktoren. Jeg vet ikke om han kan være med mot United ennå - det er det samme med Torres og Johnson.

Kuyt-annullering
Liverpool skapte lite i starten, men kvarteret etter at Gerrard hadde gått av banen sendte Yossi Benayoun hjemmelaget i ledelsen. Ballen gikk gjennom hele feltet, men israeleren sto på bakre stolpe, dempet ballen og plasserte den kontrollert i mål.

Selv om det skjedde lite de første 40 minuttene, var begge lagene nær scoring. Først kunne Lisandro Lopez headet Lyon i ledelsen, men han klarte ikke vinkle forsøket fra fem meter - og ballen gikk rett på José Reina.

Dirk Kuyt traff derimot nettmaskene like etter, men han ble avblåst for armbruk i duellen i forkant - noe som så ut som en grei avgjørelse.

Liverpool hadde lenge god kontroll i andreomgangen, men Lyon var farlige på dødballer. Og det var nettopp slik de utliknet på Anfield.

Reina vartet først opp med to strålende redninger, før han måtte gi tapt. Innbytter Maxime Gonalons stupeheadet returen i det tomme målet.

Kan havne ti bak United
Lyon kom mer med etter dette, og med tanke på den stimen Liverpool er inne i, lå det nesten et fransk mål til i lufta. Og det kom, 28 sekunder inn i den tre minutter lange overtida.

Cesar Delgado snek seg ubemerket inn i feltet og han omsatte et nydelig innlegg fra høyresida i mål. Svake markeringer av Liverpool-forsvaret - og dermed står de helrøde med bare tre poeng etter tre Champions League-kamper.

Lyon har full pott med ni og Fiorentina har seks.

- Det er vanskeligere nå, det er klart. Men vi har vært i samme situasjon før, og vunnet de tre siste kampene. Vi må gjøre det samme nå. Hvis vi analyserer resten, så må vi vinne alle tre, sier Benitez.

Liverpool er i trøbbel, i både Europa og England.

- Veldig skuffet
I Premier League ligger nemlig Liverpool på åttendeplass, snu poeng bak serieleder Manchester United. Sånn som Liverpool spiller nå er den avstanden fort på ti poeng etter helga.

- Det er alltid en stor kamp, og kanskje det er det vi trenger nå. Hvis vi vinner den vil det gi oss et stort løft, sier Carragher.

Manager Benitez er ikke like sikker på om United er det beste laget for dem må møte nå.

- Det kan jeg si deg på mandag ... Men det er en massiv kamp, vi vet vi må levere og spille bra, sier spanjolen.

- Hvordan føler du deg akkurat nå?

- Jeg er veldig skuffet, fordi vi taper, men vi må være klare. I morgen må vi trene og forberede oss til neste kamp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling