STORE HOPP: Utøverne er ikke fornøyd med de store hoppene i OL-traseen i slopestyle. Mandag falt Torstein Horgmo, mens Merika Enne falt og slo hodet tirsdag. Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB Scanpix
STORE HOPP: Utøverne er ikke fornøyd med de store hoppene i OL-traseen i slopestyle. Mandag falt Torstein Horgmo, mens Merika Enne falt og slo hodet tirsdag. Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Ny snowboarder skadet seg i slopestyleløypa i Sotsji

Finne slo hodet.

Den finske snowboarderen Merika Enne (21) falt og slo hodet i OL-traseen under tirsdagens slopestyletrening.

Hun ble dermed den andre utøveren på to dager som er blitt fraktet bort fra bakken i båre. Mandag falt det norske gullhåpet Torstein Horgmo stygt og pådro seg kragebeinsbrudd.

Enne krasjlandet etter sitt siste hopp. OL-løypen er blitt kritisert for å ha for store hopp og for å være farlig. Den finske 21-åringen klarte å fullføre, men ble lagt i båre etterpå.

- Hun slo hodet, opplyser Finland-trener Mats Lindfors til nyhetsbyrået AFP.

Torah Bright, australsk tittelforsvarer i halfpipe, la tirsdag ut et bilde på Twitter fra et møte mellom utøverne om OL-løypen.

«Kjørerne diskuterer svært nødvendige endringer. Det er blitt gjort endringer over natta. Skal opp og se på det nå», skrev Bright på det sosiale nettstedet.

(NTB)