Ny sponsor dropper sykkel

Saunier Duval hørte ikke rytternes bønn.

Selskapet Saunier Duval trekker seg som navnesponsor for det dopingrammede sykkellaget på grunn av skandalen i Tour de France.

Den franske produsenten av airconditionsystemer sa onsdag at engasjementet i sykkellaget ikke ville bli opprettholdt videre etter at den italienske rytteren Riccardo Riccó ble avslørt for dopingmisbruk.

Lagledelsen trakk laget fra Tour de France og ga Riccó og hans landsmann Leonardo Piepoli sparken. Tidligere denne uken gikk de øvrige rytterne og lagledelsen ut med et åpent brev der de tok avstand fra dopingmisbruk.

Lørdag sa ledelsen i selskapet Barloworld at industrigruppen trekker seg som navnesponsor for det britiske laget etter at rytteren Moises Duenas Nevado ble avslørt for doping.

(NTB)

Ny sponsor dropper sykkel
SYNDEBUKKER: Leonardo Piepoli og Riccardo Riccó fikk Saunier Duval-laget hjem fra Tour de France i skam. Nå er det slutt for laget for godt. Foto: EPA/SCANPIX
SYNDEBUKKER: Leonardo Piepoli og Riccardo Riccó fikk Saunier Duval-laget hjem fra Tour de France i skam. Nå er det slutt for laget for godt. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer