Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny stilling for Breivik i Olympiatoppen

Blir sjef for sommeridrettene.

NY STILLING: Marit Breivik blir sjef for Olympiatoppens sommeridretter. 

Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
NY STILLING: Marit Breivik blir sjef for Olympiatoppens sommeridretter. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer

Marit Breivik blir ny sommeridrettssjef i Olympiatoppen. Helge Bartnes får ansvaret for vinteridrettene.

Breivik (59) har vært hovedcoach for lagidretter i Olympiatoppen siden 2009 og assisterende toppidrettssjef siden 2011.

Den tidligere landslagssjefen i håndball skal lede og koordinere Olympiatoppens samlede sportslige og faglige bistand til toppidrettsarbeidet i de sommer-olympiske særforbundene og andre særforbund som har sommeren som sin primære sesong.

Bartnes (42) får samme rolle for vinteridrettene. Han kommer fra stillingen som utviklingssjef og har vært leder av styringsgruppen for Olympiatoppens smøre- og glidprosjekt.

Else-Marthe Sørlie Lybekk (36) blir ny fagsjef prestasjon, mens Trond Skarsem Pedersen (53) er ansatt som utviklingssjef.

Tore Øvrebø ble i sommer ansatt som ny toppidrettssjef. Han hadde vært konstituert i stillingen siden Jarle Aambø trakk seg i fjor høst.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling