Viktor Hovland

Ny supersøndag av Hovland

Gikk sju under par på siste dag av John Deere Classic i Illinois.

STERK: Viktor Hovland gikk en ny fantastisk avslutningsrunde på PGA-touren i John Deere Classic søndag. Foto: Brian Spurlock-USA TODAY Sports/NTB scanpix
STERK: Viktor Hovland gikk en ny fantastisk avslutningsrunde på PGA-touren i John Deere Classic søndag. Foto: Brian Spurlock-USA TODAY Sports/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for noen ødeleggende bogey-er på de siste ni hullene av søndagens runde, gjorde Viktor Hovland et voldsomt byks oppover resultatlista på PGA-touren i Illinois.

Nordmannen gikk runden hele sju under par, på 64 slag, men tre bogey-er på de siste seks hullene ødela det som kunne vært en helt unikt god runde av 21-åringen.

– Vi skulle så gjerne ha unngått én av disse bogeyene, sa kommentator Per Haugsrud på Eurosport.

– Men vi kan selvfølgelig ikke forvente bedre enn 64-runde på en søndag.

På de tre siste PGA-turneringene har han 64, 65 og 64 på sisterunden. Ingen på PGA-touren er bedre på siste dag siden nordmannen ble profesjonell.

Hovland startet dagen forrykende og hadde fem birdies på de første ni hullene. Totalt ble det åtte birdier, tre bogeys og en eagle på det 15. hullet.

Foreløpig ligger Hovland på en delt 10. plass i turneringen, men det er fortsatt flere i toppen som ikke er ferdigspilt med sin runde søndag.

Dagbladet oppdaterer med sluttresultat når runden er over søndag kveld.

Hovland er ikke kvalifisert til The Open neste uke, etter at han valgte å bli profesjonell forrige måned. 21-åringen hadde en åpen invitasjon til turneringen som amatør, ettersom han vant det amerikanske amatørmesterskapet i fjor høst, men valgte å bli profesjonell etter storspillet i US Open.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer