Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny sveis til CL-kamp. Sjekk figurene Pogba har på hodet

Juventus-spilleren med ny frisyre til møtet med Bayern München i Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Paul Pogba har gjort det igjen. Når han løper ut på Allianz Arena onsdag kveld, er det med enda en ny bisarr frisyre på hodet.

23-åringen hadde bursdag tirsdag og feiret med ny sveis. Han er mest berømt for sine ferdigheter på midtbanen til Juventus. Men ikke langt bak kommer håret hans.

Foran det andre møtet med Bayern München har Pogba endret på sveisen til et bilde av tegneseriefiguren Minion fra Disney's animasjonsfilm «Grusomme meg».

Før har han vist sin forkjærlighet for spill med å barbere sveisen til å ligne en figur i dataspillet MarioKart. Der en liten barteprydet italiener kjører om kapp mot noen svært originale figurer.

Han har barbert og farget inn gepardflekker for å illustrere hurtigheten har har i de lange beina.

Videre har han hatt toner fra Mahler's andre symfony rundt hodet under en svart og gullfarget dott. Batman, hip hop og datafenomenet og kortspillet Pokémon har også prydet hodet hans.

Paul Pogba la nyklippet og stolt ut en video på sin twitterkonto søndag. Nå er det Minion som gjelder.

Han karakteriserer sin nye frisyre slik: «C'est fantastique - den er fantastisk».

Paul Pogba er en svært viktig brikke i Juventus. Han forlot Manchester United foran nesa på tidligere manager Alex Ferguson i 2012. Pogba ville bort og endte i Juventus.

I kveld gjelder det andre kampen i åttedelsfinalen mot Bayern München. En vrien oppgave. Tyskerne reiste fra Italia med uavgjort og to bortemål.

P.S. Forfengeligheten til Pogba har flere registrert. Også Manglerud Star-spilleren Anders Braavold har fått det med seg. Han lovet å skaffe seg en Pogba-frisyre om laget kvalifiserte seg til sluttspillet i NM i ishockey. Det gjorde de. Og da ble det gepardmønster i tinningene og gull på toppen.

Juni 2014. Foto: NTB Scanpix
Oktober 2014. Foto: NTB Scanpix
Juni 2015. Foto: NTB Scanpix
November 2015. Foto: NTB Scanpix
Januar 2016. Foto: NTB Scanpix
Januar 2016. Foto: NTB Scanpix
Januar 2016. Foto: NTB Scanpix
Februar 2014. Foto: AP/NTB Scanpix
Februar 2014. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart