<strong>BLIR I FREDRIKSTAD:</strong> Andreas Landgren ble presentert i pausen på Fredrikstad Stadion i juli, og tok på seg sin nye FFK-drakt med nr 5 på ryggen. Nå har han skrevet under for tre nye år i klubben.
Foto: Jon Olav Nesvold / Scanpix
BLIR I FREDRIKSTAD: Andreas Landgren ble presentert i pausen på Fredrikstad Stadion i juli, og tok på seg sin nye FFK-drakt med nr 5 på ryggen. Nå har han skrevet under for tre nye år i klubben. Foto: Jon Olav Nesvold / Scanpix Vis mer

Ny treårskontrakt for Landgren i FFK

«Folkets spiller» har imponert Fredrikstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Svenske Andreas Landgren (22) skrev torsdag under en ny treårskontakt med fotballklubben Fredrikstad.

Landgren ble i sommer presentert som «Folkets spiller» og skulle spille for FFK ut eliteseriesesongen i høst. Svensken har imponert østfoldingene såpass at klubben vil ha ham med videre på en langtidskontrakt.

- Vi er meget fornøyd å ha Andreas på plass. Han utviklet seg som en av våre viktigste brikker i høst og det har vært meget høy prioritet på å få ham klar, sier sportssjef Joacim Jonsson til FFKs nettsted.

22-åringen spilte elleve kamper for Fredrikstad i høst.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer