ENDELIG: Etter at de slo Hull i FA-cupfinalen, gjorde Arsene Wenger og Arsenal slutt på en ni år lang trofétørke. Nå har han blitt belønnet med en ny treårskontrakt, og et løfte om åpen lommebok til å fortsterke stallen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB Scanpix
ENDELIG: Etter at de slo Hull i FA-cupfinalen, gjorde Arsene Wenger og Arsenal slutt på en ni år lang trofétørke. Nå har han blitt belønnet med en ny treårskontrakt, og et løfte om åpen lommebok til å fortsterke stallen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB ScanpixVis mer

Ny treårskontrakt og én milliard til nye spillere. Det er ikke rart han smiler

- Vi ønsker alle mer suksess.

Franskmannen Arsène Wenger skrevet under en ny treårskontrakt med Arsenal.

Etter at flere britiske medier med The Telegraph i spissen tidligere har meldt om den nye avtalen ble det fredag også offisielt bekreftet av klubben selv.

- Arsenal Holdings bekrefter at Arsenal-manager Arsène Wenger har forlenget sin nåværende kontrakt med Arsenal Football Club, et heleid datterselskap, til ut mai 2017, heter det i en pressemelding fra klubben.

Den nye avtalen skal være verdt rundt 75 millioner i året. Wenger har vært Arsenal-manager siden 1996 og har ledet klubben til tre seriemesterskap, men før FA-cuptriumfen over Hull tidligere i mai hadde det gått ni lange år siden forrige trofé.

- Jeg ønsker å fortsette i klubben og utvikle den videre. Klubben har alltid stolt på meg og vist meg tillit, og vi står foran en svært spennende periode. Vi har en sterk tropp, har stabil økonomi og supportere verden over. Vi ønsker alle mer suksess, sa Wenger til Arsenals hjemmeside.

Franskmannens kontrakt gikk ut etter sesongen, og det var spekulert i om Wenger kunne forlate Arsenal. I tillegg til en meget god lønn, skal Wenger også få én milliard kroner å hente nye spillere for.

(NTB)