Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny tribuneskandale ryster Sverige

Tilskuer slo til målvakten etter at et knallskudd stoppet kampen.

SKANDALE: Mens keeper Pär Hansson sitter på kne etter å ha blitt rammet av en kinaputt, tar en supporter seg inn på banen for å angripe ham. Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX
SKANDALE: Mens keeper Pär Hansson sitter på kne etter å ha blitt rammet av en kinaputt, tar en supporter seg inn på banen for å angripe ham. Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Lokaloppgjøret i Allsvenskan mellom Malmö FF og Helsingborg i kveld ble stoppet etter en drøy halvtime da bortelagets målvakt ble angrepet av en supporter.

Ifølge Expressen og Aftonbladet hadde Helsingborg nettopp scoret da et knallskudd gikk av rett ved Helsingborgs Pär Hansson. Hansson gikk ned på kne og tok seg til øret, men like etter løp en supporter ut på banen og fulgte opp knallskuddet med å slå til målvakten.

Andre spillere la «supporteren» i bakken, og politiet pågrep vedkommende raskt.

Hansson var imidlertid plaget av susing i øret, og kort etter hendelsen besluttet dommerne å avbryte kampen.

- Når det kommer ting inn på banen som kan skade spillerne, er det intet snakk om saken. Dette er noe vi dommere og spillerforeningen ble enige om for noen uker siden. Vi var helt enige om at kampen skulle avbrytes for godt, sier dommer Stefan Johanneson.

Malmö-trener Roland Nilsson er rystet.

- Dessverre er det fotballen som får lide ved slike hendelser. Jeg hørte bare at det smalt og at Pär kroket seg sammen. Så så jeg en person gå rolig fram til ham og slå etter ham. Vi ville nye en kamp med herlig atmosfære, og så skjedde dette. Det er for ille, sier Nilsson til Canal Plus, via NTB.

Skandalen inntreffer ikke mange ukene etter at kampen mellom Syrianska og AIK måtte avbrytes da linjemannen ble rammet av et knallskudd kastet fra tribunen.

Trolig vil Ardian Gashis Helsinborg bli tilkjent seieren i kveldens kamp. Klubben topper tabellen tre poeng foran toeren Malmö.

Allsvenskan:%20Se%20knuffen%20p%C3%A5%20Hansson%20i%20n%C3%A4rbild
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media