Ny tv-dokumentar avslører Rooneys ukjente side: Skriver kjærlighetsdikt

Fridde på bensinstasjon.

POET: I en ny tv-dokumentar kommer det fram at Wayne Rooney er en romantiker. Faktisk skriver han kjærlighetsdikt til kona Coleen.
POET: I en ny tv-dokumentar kommer det fram at Wayne Rooney er en romantiker. Faktisk skriver han kjærlighetsdikt til kona Coleen.Vis mer

(Dagbladet): Om ei uke sender BBC dokumentaren «Wayne Rooney - Mannen bak målene», om engelskmannen som har hatt en eventyrlig fotballkarriere. For en snau måned siden ble 29-åringen tidenes mestscorende engelske landslagsspiller.

Dokumentaren er allerede varslet å være avslørende, og fotballegenden Gary Lineker tror den vil endre folks syn på superstjerna.

Flere britiske medier har allerede fått en smakebit av dokumentaren, og ifølge lokalavisa Manchester Evening News avsløres en ukjent side av Manchester United-kapteinen:

Han skriver nemlig kjærlighetsdikt til kona Coleen.

Diktsamling - Jeg elsket å skrive dikt, selv før jeg ble sammen med Coleen. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg likte å skrive historier også. Så da jeg ble sammen med Coleen skrev jeg mange dikt til henne, sier Rooney, selv om han innrømmer at det har falt litt ut i det siste.

Manchester United-spilleren, som opprinnelig er fra Liverpool, har vært gift med Coleen Rooney siden 2008. De to har vært kjærester siden tenårene.

- For en liten stund siden var vi på ferie. Jeg la meg sammen med barna, og da jeg sto opp neste morgen lå det et dikt på nattbordet. Jeg har en samling et eller annet sted, forteller Coleen.

Det kommer også fram at etter at de to hadde vært kjærester i ett år, fridde Rooney - på en bensinstasjon.

Fridde på bensinstasjon - Han elsket henne, det kunne man se. Han fridde på bensinstasjonen. De skulle egentlig ut og spise, men han kunne ikke vente. Så  han må ha tatt fram forlovelsesringen på bensinstasjonen, forklarer svigermor Colette.

Paret venter nå sitt tredje barn. Wayne Rooney, som utvilsomt er blant engelsk fotballs største noensinne, beskriver kona som sin klippe.

- Utenfor fotballen er hun den sterke. Hun er sjefen. Hun tar alle de viktige beslutningene og er en fantastisk mor.

- Vi er begge fra sterke, jordnære familier. Vi er forskjellige typer. Hvis Wayne trenger å settes på plass, gjør jeg det. Og motsatt, og da kommer vi oss videre, sier kona.

EKTEPAR: Coleen og Wayne Rooney.
EKTEPAR: Coleen og Wayne Rooney. Vis mer