Ny uavgjort for Bayern

Werder tok poeng på Allianz Arena.

POENGTAP: Mario Gomez utlikner til 1-1 for Bayern, noe som likevel kanskje må anses som et tap for München-laget.Foto: Scanpix/REUTERS/Thomas Bohlen.
POENGTAP: Mario Gomez utlikner til 1-1 for Bayern, noe som likevel kanskje må anses som et tap for München-laget.Foto: Scanpix/REUTERS/Thomas Bohlen.Vis mer

Louis van Gaal ble hentet til Bayern München for at sørtyskerne skulle gjenvinne tronen i 1. Bundesliga, men også i 2. serierunde måtte laget nøye seg med uavgjort.

Kom tilbake

Werder tok lørdag med seg ett heldig poeng fra nord/sør-klassikeren hjem til Bremen. Gjestene ledet ikke ufortjent til pause, men Bayern München reddet poengdeling etter sidebytte.

Mesut Özil skjøt Werder Bremen foran etter 39 minutter, men Mario Gomez - kjøpt fra Stuttgart i sommer - utlignet med høyrefoten knappe 20 minutter før full tid. 69.000 tilskuere fulgte kampen der hjemmelaget sløste vekk flere sjanser etter hvilen.

- Jeg er fornøyd med kampen, men ikke med resultatet, sa van Gaal.


Ulvene fortsetter

Bayern München har spilt uavgjort 1-1 i begge sine seriekamper så langt i sesongen og er fire poeng bak tittelforsvarer Wolfsburg, som slo Köln 3-1.

Fabrice Ehret ga Köln ledelsen tidlig i annen omgang, men det skulle ikke bli mer hjemmejubel selv om Lukas Podolski spilte sin første hjemmekamp for gamleklubben etter tre år i Bayern München.

Edin Dzeko utlignet, et selvmål av Pierre Womé ga gjestene ledelsen, og Obafemi Martins satte punktum for Wolfsburg som er alene på tabelltopp iallfall til søndag kveld.


- Ting å jobbe med

Hamburg lekte seg til 4-1-seier mot Dortmund og er foreløpig toer med fire poeng.

- Det er alltid deilig å vinne slik, spesielt etter en uke med landskamper. Vi har fått en fin start på sesongen, men har fortsatt ting å jobbe med, sa HSV-trener Bruno Labbadia.

(NTB)