Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny uavgjort for Bragstad

Bjørn Otto Bragstad må fortsatt vente på sin første seier i Premier League. Derby rotet bort 2-0-ledelsen mot Charlton hjemme på Pride Park, og måtte nøye seg med uavgjort. Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bjørn Otto Bragstad kunne fått sin første seier siden overgangen fra RBK. Men etter å ha ledet 2-0 ved pause, slapp Derby inn to mål i andre omgang. Dermed spilte laget uavgjort for fjerde gang på fem kamper.

Bragstad var med på å gi Derby en drømmestart på kampen. Derby-stopperen traff Malcolm Christie med en lang pasning fra midtsirkelen. Christie plukket ballen elegant ned bak Charlton-forsvaret, la den til rette, og plasserte den i nettmaskene bak en sjanseløs Dean Kiely i Charlton-målet.

Derbys andre mål ble scoret av Simo Valakari. Finnen kom som Bosman-spiller fra skotske Motherwell i juli. I den skotske klubben spilte han over 100 kamper uten å score. Han så ikke ut som en spiller med avslutnings-vansker da han plasserte inn 2-0 fra 16-meter etter et praktfult Derby angrep med mange korte pasninger.

Hos gjestene Charlton debuterte den finske spissen Jonatan Johansson fra start, etter at han scoret da han slapp til som innbytter i midtuka.

Johansson spilte en god kamp, og var meget delaktig i Charltons opphenting av Derby: Først la han inn til danske Claus Jensen som reduserte til 2-1. Johansson scoret selv 2-2 etter å ha lobbet ballen elegant over Derby-keeper Mart Poom. Finnen tok igjen ballen bak Poom i duell med Bragstad og satte den i åpent mål.

KLAR FOR SEIER: Bjørn Otto Bragstad har ennå ikke vunnet med nyklubben.