Cristiano Ronaldo

Ny United-melding

Cristiano Ronaldo snakker offentlig om Manchester United-exiten for første gang etter at han forlot klubben på dramatisk vis.

DEN GANG DA Ronaldo er fortsatt en legende i Manchester United. Men exiten hans fra klubben var episk. Foto: NTB
DEN GANG DA Ronaldo er fortsatt en legende i Manchester United. Men exiten hans fra klubben var episk. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i et svært kontroversielt intervju med Piers Morgan i fjor høst at Ronaldo angrep klubben Manchester United, trener Erik ten Hag, manglende vinnerkultur og vilje til å vinne troféer.

Absolutt alt virket å være galt med United, i Ronaldos øyne. Og han følte seg dårlig behandlet og forrådt av klubben.

Fotballverden tok fyr etter intervjuet, Ronaldo ble i praksis sparket fra klubben før han endte opp i Saudi-Arabia.

- Bedre mann

Nå snakker Ronaldo igjen offentlig om United, for første gang etter det famøse intervjuet og exiten fra klubben. Det gjør han i forbindelse med Portugals EM-kvalifiseringsoppkjøring.

Han har ingen problem med å rose klubben han slo gjennom i i sin tid.

- Tiden min i Manchester United var en del av oppveksten min. Jeg er en bedre mann på grunn av dem, sier han blant annet på Portugals pressekonferanse, blant annet gjengitt av Manchester Evening News.

Ronaldo fortsetter:

- Noen ganger må du gå gjennom noen ting for å se hvem som er på min side. Jeg har ingen problemer med å si at jeg hadde et dårlig karriereløp på slutten i United. Men det er ikke tid til å angre. Livet går videre, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer