Premier League

Ny vending

Italienske aviser skriver at Alexis Sánchez går til Inter Milan. Ifølge Solskjær er ingenting klart. Hvis verken United eller Sánchez er fornøyd med tilbudet, blir han.

SLITER: Alexis Sánchez har fått lite spilletid under Ole Gunnar Solskjær. Blir han eller selges han? Foto: NTB scanpix
SLITER: Alexis Sánchez har fått lite spilletid under Ole Gunnar Solskjær. Blir han eller selges han? Foto: NTB scanpixVis mer
  • Manchester United - Crystal Palace 1-2

OLD TRAFFORD (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær gjorde jobben tøffere for seg selv da Manchester United tapte 1-2 for Crystal Palace lørdag.

Både Marcus Rashford og Anthony Martial sleit med å score mål. Daniel James - derimot - utliknet til 1-1 ett minutt før slutt.

Med en svært ung angrepsrekke kan det komme til å svinge for Manchester United. På pressekonferansen etter kampen ble Solskjær spurt om han har reservasjoner mot å selge Alexis Sánchez (30), gitt den unge angrepsrekka.

- Kvalitetsspiller

De italienske storavisene Gazetta dello Sport og Tuttosport meldte lørdag at angrepsspilleren er klar for Inter Milan. Men ifølge Solskjær er ingenting klart.

MISFORNØYDE: Manchester United tapte 1-2 på overtid for Crystal Palace. Dette hadde supporterne å si om kampen. Reporter og video: Tore Ulrik Bratland Vis mer

- Alexis er en kvalitetsspiller. Vi har ikke mange muligheter på topp. Hvis det kommer et tilbud som er bra nok for klubben og ham, så drar han kanskje. Hvis ikke, så er han fremdeles vår spiller. Han er en kvalitetsspiller, sier Solskjær.

- Han har trent bra. Det er ingen tvil om at også der har det vært kvalitet. Så la oss se.

- Lånes ut

Overgangsvinduet stenger 2. september.

Ifølge de italienske rapportene lånes angrepsspilleren ut til Milano-klubben, som må betale rundt 48 millioner kroner av lønna til spilleren denne sesongen. I avtalen skal det også ligge en opsjon på kjøp. Ifølge avisene kan avtalen komme i stand mandag.

The Guardian skriver at United ønsker at Inter skal betale 5,5 millioner pund av Sánchez' årslønn på 20 millioner pund. Det tilsvarer henholdsvis 60 og 219 millioner kroner. Inter skal imidlertid bare være villig til å betale 3 millioner pund (33 millioner kroner).

Sánchez har vært en flopp etter at han kom fra Arsenal i januar 2018, og har ikke spilt et eneste minutt så langt denne sesongen. Den offisielle forklaringen er skade i sommerens Copa America og at han ligger på etterskudd i treningsarbeidet.

United har allerede solgt Romelu Lukaku til Inter tidligere i sommer.