- Ny verden med Åge

Håvard Flo har 22 landskamper fra epokene med Drillo og Semb. Etter én trening med Åge Hareide har han ingen problemer med å sette ord på det Norge har savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

HONGKONG (Dagbladet): - Humør, sier Håvard Flo til Dagbladet etter Åge Hareides trenerdebut i Hongkong i går ettermiddag. - Humør, entusiasme og spilleglede. Og sjøl om det er tidlig og jeg selvfølgelig vet at den første tida naturligvis er en markeringsfase fra trenerteamets side, så er det tydelig hvilken vei de vil gå. Nye Norge skal bruke lagdelene, spille ballen gjennom laget og spille fotball slik fotballspillere ønsker at fotball skal spilles.

- Det er en helt ny verden med Åge.

Et rop til fortida

Men fysioterapeut Roar Robinson, også han med fartstid under Drillo og Semb, hadde tydeligvis ikke fått med seg det. Og i god tro og beste mening - og ikke minst av gammel vane - flyttet han derfor de banemarkørene Åge Hareide hadde lagt ut for den øvelsen han ønsket, til dit de pleide å være under Nils Johan Semb. Og med Åge Hareides spontane utbrudd på Robinsons vaner fra fortida ble alle som oppfattet det fortalt hvilken retning landslagets nye koster ønsker å feie:

- Roar, det er min bane - det eneste du skal gjøre med dette laget er å tøye det ut, ropte Norges nye landslagstrener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer