Ny video fra Daniel Franck

Han er verdensmester, har OL-sølv og er en internasjonal snowboardstjerne. I morgen er det verdenspremiere på Daniel Francks første egne snowboardvideo. Med musikk av norske Gluecifer og Franck selv bak spakene.

Snowboardere verden over kan endelig få se den norske snowboardsstjernen Daniel Franck i egen video. Sammen med vennene sine Roger Hjelmstadtuen, Jan Petter Solberg og Bjørn Mortensen har Franck for første gang laget en egen video.

I dag legges siste hånd på verket i London. I morgen kommer videoen til Oslo, sammen med hovedpersonen selv.

Las Vegas-sus

Og det er på klubben Mezzo i Oslo Franck lanserer videoen i morgen kveld.

- Det blir stor fest med Las Vegas sus. Vi er jo litt «harry» vi snowboardere, så vi kjører stilfullt med rulett og black jack i morgen, sier Thomas Nordby i Smallaxe Actionsport Management, som arrangerer morgendagens premierefest.

At Franck selv kommert til å gjøre et stunt på scenen i morgen kveld, er det ingen tvil om.

Gladiator-studio

Det er ikke en «vanlig» snowboardfilm du får se. Med regisøren Peter Richardsson, som blant annet står bak videor for Blur, blir det en musikkvideoinspirert video. Klippet som rockevideo med heftige effekter.

- Vi har laget tøffe effekter i Shepperton Studioes. Det er samme studio som blant andre filmene Gladiator, Ailen og Gandhi har laget sine spesialeffekter, forteller Sandy Stevenson, i SSM Freesport til Dagbladet.no.

Norskinspirert

Lofoten, Stryn, Galdøpiggen og Svalbard er blant annet arena for Francks nye video. Mens norske Gluecifer og Autopulver er noen av bandene som gjør snowboardstjernens video til en fullendt opplevelse.

- Daniel ønsket norske band og norske steder, sier Stevenson på telefon fra London.

Og han er ikke i tvil om at videoen treffer snowboarderes hjerte.

Søndag kan de under 20 år også få sjansen til å se Francks nye video på Mezzo.

SCENEVANT: Det forventes freske sprell fra Daniel selv under lanseringen i mrogen. Her fra en opptreden sammen med Baba Nation under Artic Challenge i Lofoten tidligere i år.